-ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ & UNESCO- Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης

Ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του σε συνεργασία με τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης & Αλληλεγγύης στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62), την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ.

Στη Γιορτή θα συμμετάσχει η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Ενηλίκων του Χορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Άσσου «Η ΡΕΑ», τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Επίσης θα υπάρχουν διαδραστικά παιχνίδια, ομάδες κατασκευών, χορός-τραγούδι και μπουφές με παραδοσιακά κεράσματα. και θα δοθούν δώρα στους. Στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου θα πραγματοποιηθεί Bazaar ανταλλαγής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, παιχνιδιών, ρούχων, παπουτσιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης και θα μοιρασθούν δώρα στους μικρούς μας φίλους από τον «Άγιο Βασίλη», με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Άσσου – Λεχαίου «Η Πρόοδος».

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών πρώτης ανάγκης (συσκευασμένα τρόφιμα κ.α) σε δεκάδες ωφελούμενες οικογένειες από το Δήμο Κορινθίων. Οι συμπολίτες μας επιλέγονται ύστερα από διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών των αιτήσεων για ένταξη στο Πρόγραμμα, με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που βρίσκονται αποδεδειγμένα σε οικονομική δυσχέρεια

Ελληνικά
Go to top