Γιορτή για τα παιδιά από την τράπεζα χρόνου

Ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του σε συνεργασία με τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, σας προσκαλούν στη Γιορτή που διοργανώνουν αφιερωμένη στα παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Του Παιδιού, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο κτίριο των Μόνιμων Κοινωνικών Δομών για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας).

Στη Γιορτή θα συμμετάσχει το παιδικό τμήμα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Λεχαίου, παρουσιάζοντας Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες. Το πρόγραμμα επίσης θα περιέχει διαδραστικά παιχνίδια, ομάδες κατασκευών, χορό-τραγούδια και μπουφέ με γλυκίσματα-αλμυρές δημιουργίες για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Τέλος στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου θα πραγματοποιηθεί Bazaar ανταλλαγής παιχνιδιών, ρούχων, παπουτσιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, μεταξύ των ωφελουμένων οικογενειών και των υπολοίπων παρευρισκομένων συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: «Το χαμόγελο κάθε παιδιού αποτελεί την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Στο επίκεντρο των δράσεων μας πρέπει να είναι τα παιδιά, οι αυριανοί πρωταγωνιστές. Καλούμε τις ωφελούμενες οικογένειες του Προγράμματος, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη γιορτή, χαρίζοντας χαρά και αγάπη στα παιδιά».

Ελληνικά
Go to top